Водич за ОПИН од А до Ш

Се обидуваме да ви ги обезбедиме сите важни информации во нашиот дел за е-учење. Во нашите водичи за ОПИН, можете да навлезете подлабоко во темата за младинско учество и како да се спроведе проект за учество. Преку корисни совети, трикови и инфо-графици, ќе ве водиме низ целиот процес.

Можете да го преземете водичот овде и слободно да го споделите со вашиот тим.