Поврзувања со сметката


Како можам на мојата ОПИН сметка да поврзам други сметки на социјалните мрежи?


Ако сакате да ја поврзете Вашата Фејсбук или gmail сметка со Вашата ОПИН сметка, лесно можете да додадете друга и-меил адреса кон Вашата сметка во само неколку чекори! Едноставно прочитајте ги чекорите подолу:

1. Кликнете на arrowmini веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете Поставки за сметката, во паѓачкото мени.

2. Изберете го јазичето account connection Поврзувања со сметката во менито на левата страна.

3. Кликнете на копчето за социјална мрежа (Фејсбук, Gmail) со која сакате да ја поврзете вашата ОПИН сметка.