Промена на лозинка


Како да ја променам мојата лозинка?


Можете лесно да ја промените лозинката во само неколку чекори! Едноставно прочитајте ги чекорите подолу:

1. Кликнете на

arrowmini

веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете Поставки за сметката во паѓачкото мени.

2. Селектирајте го јазичето 

change password

Промени лозинка во менито на левата страна.

3. Пополнете го формуларот со Вашата тековна лозинка и новата избрана лозинка, и кликнете на промени лозинка.