Уредување на проекти


Како можам да уредам проект?


Ако сакате да уредите проект на ОПИН, лесно можете да го направите тоа во само неколку чекори! Едноставно прочитајте ги чекорите подолу:

1. Кликнете на arrowmini  веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете го името на Вашата организација во паѓачкото мени.

2. Изберете го јазичето projects  Проекти во менито на левата страна.

3. Изберете го проектот што сакате да го уредите и кликнете на уреди на десната страна.

4. Извршете ги промените во пополнетите формулари во секое јазиче и кликнете на зачувај. За подетални информации за јазичињата, кликнете тука.