Преземање на резултати


Како можам да ги преземам моите резултати?


 1. Кликнете на arrowmini  веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете го името на Вашата организација во паѓачкото мени.

2. Изберете го јазичето projects Проекти во менито на левата страна.

3. Изберете го проектот на којшто сакате да поканите приватни корисници (приватни проекти) или модератори (јавни проекти) и кликнете на уреди на десната страна.

 4. Кликнете на јазичето за преземање за да ги преземете Вашите резултати како csv или excel датотека.