Управување со и-меил адреси


Како можам да додадам друга и-меил адреса кон мојата сметка?


Можете лесно да додадете друга и-меил адреса кон Вашата сметка во само неколку чекори! Едноставно прочитајте ги чекорите подолу:

1. Кликнете на arrowmini веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете Поставки за сметката во паѓачкото мени.

2. Селектирајте го јазичето email addressesИ-меил адреси во менито на левата страна.

3. Внесете ја и-меил адресата која сакате да ја додадете и кликнете на додај и-меил.

4. Одберете која и-меил адреса сакате да ја направите основна со кликнување на направи ја основна.