Регистрирајте организација

Како можам да започнам сопствен проект?

  1. Регистрирајте сметка на OPIN
  2. Контактирајте не преку info@opin.me и обезбедете:
    1. вашето корисничко име (OPIN) и адреса за е-пошта
    2. името на организацијата и нејзината локација
    3. краток опис на вашиот проект

Ние ќе го разгледаме вашето барање и ќе добиете одговор во рок од 48 часа. Откако вашето барање е одобрено, можете да стигнете до контролната табла со кликнување на стрелката до вашето корисничко име во главната навигација.