Управување со корисници


Како можам да поканам Корисници/Модератори на мојот проект?


1. Кликнете на arrowmini веднаш до Вашето корисничко име во горниот десен агол и изберете го името на Вашата организација во паѓачкото мени.

2. Изберете го јазичето projects  Проекти во менито на левата страна.

3. Изберете го проектот на којшто сакате да поканите приватни корисници (приватни проекти) и кликнете на уреди на десната страна.

4. Изберете го јазичето за модератори за да поканите модератори на Вашиот проект. Поканете ги модераторите на Вашиот проект преку и-меил адреса. Кликнете на додај за да ги испратите Вашите покани.

5. Изберете го јазичето за корисници (само за приватни проекти) за да поканите корисници на Вашиот проект. Поканете ги корисниците на Вашиот проект преку и-меил адреса. Кликнете на додај за да ги испратите Вашите покани.