getstarted

Како можам да го започнам мојот проект?

Регистристрирај се и истражи ги новите можности.

Секој е добредојден да започне локален младински проект на OPIN за Е – учество.

Ако сте заинтересирани за започнување на нов проект, ве молиме контактирајте не на: info@opin.me .

Ние ќе ти помогнеме да ги избереш правилните можности и да ја креираш твојата локална група на OPIN. Исто така можеш да го погледнеш „Како да“ менито. Тука ќе најдеш корисни информации и практични совети за проекти и комуникациски менаџмент, модерирање и мотивација како и прирачници и често поставувани прашања.

Карактеристики

ОПИН ти нуди шест приготвени примероци за учество, коишто едноставно можеш да ги индивидуализираш додавајќи датуми, информации и настани во четири очи. Кликни долу на проект-примероците и добиј прв впечаток од тоа како проектите на ОПИН изгледаат за учесници!

opin_features_banner_half1_numbered_crop.png

1.Бура на идеи - тест група(example)

2. Преглед на текст - тест група (example)

3.Натпревар за идеи - тест група (example)

4. Просторна алатка - тест група (example)

5. Анкета – тест група (example)

6. Агенда - тест група (example)

opin_features_banner_half2_numbered_crop.png

Зошто другите иницијатори на проекти го користат ОПИН

OPIN usp banner


ОПИН е единствената онлајн платформа посветена на младинско учество. Овие се некои од главните бенефиции во користењето на ОПИН

Интегрирај оф-лајн настани во твоите онлајн проекти
Сè-во-едно кутија со алатки за онлајн учество
Едноставна за користење и спремна за сите видови на уреди
Се држи до висок стандард на безбедност на податоци