Одлично

Со реализирање на овој проект младите ќе имаат шанса да бидат дел од еден спорт кој станува се повеќе актуелен во светот, младите би имале можност да научат како да бидат поиздржливи, похрабри и преку спортот да научат како да се снаоѓаат во одредени тешки моменти.

Comments