СУГС Гимназија “Орце Николов“

Skopje, Mazedonien

beendet

Евалуација на медиумска писменост кај младите во локалната средина

Серија на истражувања, анализи и анкети за да се утврди способноста на младите, критички да конзумираат вести, да препознаваат лажни вести, да проверуваат факти и се на се да ја унапредат медиумската…