finished

Потребите на младите во општина Свети Николе

„Ги повикуваме сите млади креатори на промени! Сакаме да ги слушнеме ВАШИТЕ идеи за да ја направиме нашата заедница подобро место. Кои активности или иницијативи мислите дека ќе ги задоволат потребит…

Timeline

info

Преку ОПИН ќе создадеме платформа за младите да ги изразат своите идеи. Ги повикуваме сите млади креатори на промени! Сакаме да ги слушнеме ВАШИТЕ идеи за да ја направиме нашата заедница подобро место. Кои активности или иницијативи мислите дека ќе ги задоволат потребите на младите луѓе како вас? Нека се слушне вашиот глас и помогнете ни да имаме позитивно влијание. Поднесете ги вашите идеи денес!

Contact for questions

Елена Трајкова и Емина Токовиќ

Thanks for participating!

This project is already over. Thanks a lot to everyone for taking part in the project!

Voice of the youth

Add new ideas and comment them.

The initiator hasn’t provided information on the expected outcome of the project yet.

other projects from this organisation