Услуги и советување

Планирате да започнете свој проект за младинско учество со OPIN и ви требаат совети, помош или поддршка? Ние како OPIN  креиравме европска мрежа од искусни планери и фасилитатори за Е – учество и ние ќе бидеме среќни ако го споделиме нашето искуство со вас.

Контактирајте не за краткорочно и долгорочно советување за младинското Е-учество со OPIN:

Планирање, поставување на проектот и стратегија

Фасилитирање:

  • Мотивациска и Комуникациска стратегија
  • Комуникациски менаџмент и модерирање

Обуки:

  • Како да го користите OPIN како иницијатор?
  • Како да го користите OPIN како учесник?
  • Приватност

Контактирајте не на : info@euth.net

Или добијте поддршка во вашата земја:

Обучување и совети

Германија

nexus - Institute for cooperation management and interdisciplinary research 
Otto-Suhr-Allee 59 
10585 Berlin 
Tel: +49 (0)30 318 054 63 
mail@nexusinstitut.de

Франција

Missions Publiques 
35 rue du Sentier 
Paris – 75002 
Tel: +33 (0) 1 43 14 24 50 
opin@missionspubliques.com

Данска

DBT - The Danish Board of Technology Foundation Toldbodgade 12 
1253 Copenhagen K 
+45 33 32 05 03 
tekno@tekno.dk

Италија

ISINNOVA - Institute of Studies for the Integration of Systems
Largo dei Lombardi 4
00186 Roma
+39 06 3212655
isisrome@isinnova.org

Техничка подршка

Idea collection and Collaboratory textwork - ADHOCRACY

Liquid Democracy e.V.
Am Sudhaus 2
12053 Berlin
+49 (0) 30 6298 4840
info@liqd.net

Mobile Polling - FLASHPOLL

Alfstore
15 rue Jean-Baptiste Berlier
75013 Paris
+33 (0)9 72 48 72 17
info@alfstore.com
Feedback