завршено

Ideenwettbewerb

Test

Временска рамка

информации

Wie kreativ seid ihr? 

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Bewertungsphase

Bekomme quantitatives Feedback, indem du die gesammelten Ideen bewerten lässt

0 1 0

Weißwurschting auf der Klosterwiese

Kategorie 1?
Dick+Doof 08 Април 2020

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација
Feedback