завршен

Messages to Donald Trump - What would you like to tell him?

Take your chance and post your message to Donald Trump! Comment on others' posts and rate! Will forward the bundle of messages to him end of August 2018.

Временска рамка

информации

Take your chance and post your message to Donald Trump! Comment on others' posts and rate! Will forward the bundle of messages to him end of August 2018.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Rating Questions

Feedback of questions

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација