завршен

Rejs żaglówką po Jeziorze Zegrzyńskim

Pomysły na rejs

Временска рамка

информации

This description should tell participants what the goal of the project is, how the project’s participation will look like. It will be always visible in the „Info“ tab on your project’s page.

         

Контакт за прашања

Mateusz

as

Телефон: +48787476559

Е-пошта Веб-страница

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Collect Phase

Add and comment new ideas on a map.

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.