завршен

Училишна сендвичара

Со овој проект би сакале да ја истакнеме потребата од училишна сендвичара каде што учениците би можеле да си купат оброк за време на одморите

Временска рамка

информации

Целта е постигнување да се овозможи училишна сендвичара за учениците 

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Фаза на гласање

Одговорете на прашањата и коментирајте за анкетата.

Коментари

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.