დასრულდა

Авто-Кино

Оваа идеја е иницирана од младите од Прилеп кои беа дел од обуките за младинско учество и активностите за врсничка едукација во рамки на проектот „Е-учество – Силни млади” кој е поддржан од НАЕОПМ во…

ვადები

ინფორმაცია

Дел од младите во Прилеп иницираат израдба на Авто-Кино (кино на отворено) за младите и за сите љубители на кино во Прилеп. 

Дали и вие мислите дека е добра идеја? Каде сметате дека е добро да се направи? Како би изгледало? ... Поддржете не и давајте Ваши коментари и дополнителни идеи за оваа иницијатива.

Оваа идеја е иницирана од младите од Прилеп кои беа дел од обуките за младинско учество и активностите за врсничка едукација во рамки на проектот „Е-учество – Силни млади”. Проектот „Е-учество – Силни млади” е поддржан од Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност во Македонија преку програмата Еразмус+.

შეკითხვების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით

Коалиција СЕГА

ელ.ფოსტა საიტი

მადლობა მონაწილეობისათვის!

ეს პროექტი უკვე დასრულებულია. მადლობა პროექტში მონაწილეობისთვის!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

0 0 0

Najdobro kinoto da e na mogila ili nadvor od gradot

Marija2556 პარასკევი, 26 აგვისტო, 2022
0 0 0

Najdobro kinoto da e na mogila ili nadvor od gradot

Marija2556 პარასკევი, 26 აგვისტო, 2022
0 0 0

Avto-kino nadvor od gradot

Mihaela პარასკევი, 26 აგვისტო, 2022
0 0 0

Локација

viktorija_s პარასკევი, 1 ივლისი, 2022

Очекуван резултат е зајакнато влијание на младите преку нивното активно учество и застапување, овозможувајќи да се слушне нивниот глас преку формирање на позиции и иницијативи (со цел и во насока на зголемување на квалитетот на животот во локалната заедница) до носителите на одлуки на локално ниво и дискутирање за нив на заеднички настан.

ამ ორგანიზაციის სხვა პროექტები