завршен

AYBU E-participation Program

A small E-participation portal to gather the points of views and suggestions from our AYBU community on various critical issues.

Временска рамка

информации

A small AYBU E-participation project.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

1 0 1

Test2

berfin 27 Март 2019
1 0 0

Test

asemrooney 27 Март 2019

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.