завршен

CleanElba

Un progetto per mantenere pulite le spiagge

Временска рамка

информации

I ragazzi dell III B Scienze Umane hanno deciso di scrivere un progetto per tutelare le spiagge dell'Isola, educare al turismo sostenibile e  ridurre i rifiuti.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Creazione del documento

I ragazzi pubblicheranno il documento diviso in paragrafi.

Модераторите во моментот креираат документ.

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација