завршен

Dogodek "Mladi in sodelovanje pri odločanju na lokalni ravni" - anketa o zadovoljstvu

Prosimo za vašo povratno informacijo glede same izvedbe dogodka

Временска рамка

информации

Prosimo za vašo povratno informacijo o dogodku "MLADI IN SODELOVANJE PRI ODLOČANJU NA LOKALNI RAVNI"

Контакт за прашања

Anita Molka

Телефон: +38618962710

Е-пошта

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Faza glasovanja

Odgovorite na vprašanja in komentirajte anketo.

Коментари

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација