завршен

Handy Nutzung

Wir wollen herausfinden wie viele Stunden die Schüler ihr Handy am Tag benutzen

Временска рамка

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Abstimmungsphase

Führe Umfragen durch und diskutiere diese.

Коментари

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.