завршено

Image Udine

Raccolta e discussione di proposte per i rilancio di Udine

Временска рамка

информации

Progetto per la raccolta e discussione di proposte per la città di Udine

Контакт за прашања

Vincenzo

Via Joppi 43

Е-пошта

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

prima fase

Aggiungi nuove idee e commentale.

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација