завршено

Maltese Youth for Equality

This space is for you to voice concerns and worries. Feel free to share resources to educate other young people and raise awareness. All lives cannot matter until Black lives matter.

Временска рамка

информации

This space is for you to voice concerns and worries. Feel free to share resources to educate other young people and raise awareness. All lives cannot matter until Black lives matter.

Start threads, comment and vote. 

Контакт за прашања

KNŻ Malta

Е-пошта Веб-страница

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Collect phase

Voice your concerns and worries.

0 0 0

Report Hate Crime and Speech

Maltese Youth against Racism
KNZMalta 09 Јуни 2020
0 0 0
1 0 0

Amnesty International - Malta

Maltese Youth against Racism
Liam 02 Јуни 2020
1 0 0

HELP JRS SUPPORT REFUGEES AFFECTED BY THE PANDEMIC

Maltese Youth against Racism
KAY 02 Јуни 2020
1 0 0

#DontLetThemDrown

Maltese Youth against Racism
Liam 02 Јуни 2020

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација