avslutad

Затворен базен

Младите од општина Прилеп се изјаснија дека имаат потреба од Затворен базен, каде ќе можат рекреативно и забавно да го поминуваат слободното време во текот на целата година, а не само преку летниот п…

Tidslinje

info

Во Прилеп за време на летниот период има неколку базени кои се отворени за сите млади и граѓани, но тоа е многу краток период за оние кои сакаат професионално да се занимаваат со пливање.

Со отворањето на затворен базен ќе отвори можност за да се формираат пливачки клубови каде би членувале деца и млади, надежни пливачи кои би постигнувале добри резултати на државни и меѓународни натпревари. Со тоа ќе се зголеми спортскиот дух на младите и идните генерации во Прилеп.

Kontakt för frågor

Мариче Тренеска

Epost Hemsida

Tack för ditt deltagande!

Det här projektet är redan avslutat. Stort tack till alla deltagare i projektet!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Initiatören har ännu inte lämnat information om det förväntade resultatet av projektet.

andra projekt från denna organisation