dokončano

Затворен базен

Младите од општина Прилеп се изјаснија дека имаат потреба од Затворен базен, каде ќе можат рекреативно и забавно да го поминуваат слободното време во текот на целата година, а не само преку летниот п…

Časovnica

informacije

Во Прилеп за време на летниот период има неколку базени кои се отворени за сите млади и граѓани, но тоа е многу краток период за оние кои сакаат професионално да се занимаваат со пливање.

Со отворањето на затворен базен ќе отвори можност за да се формираат пливачки клубови каде би членувале деца и млади, надежни пливачи кои би постигнувале добри резултати на државни и меѓународни натпревари. Со тоа ќе се зголеми спортскиот дух на младите и идните генерации во Прилеп.

Kontakt za vprašanja

Мариче Тренеска

Elektronska pošta Spletna stran

Hvala za udeležbo!

Ta projekt je že zaključen. Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovali na projektu!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Pobudnik še ni pripravil informacij o željenih izidih projekta.

drugi projekti te organizacije