архивирани

NWM ALICANTE- BEST PRACTICES : Visual identity

During this NWM meeting, you have 6 topic brainstormings on "Best practices" to be shared. As gathering best practices never ends, you can still give ideas until December 4!

Временска рамка

информации

During this NWM meeting, you have 6 topic brainstormings on "Best practices" to be shared. 

As gathering best practices never ends, you can still give ideas until December 4! 

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Gathering best practices on Visual identity

During this NWM meeting, you have 6 topic brainstormings on "Best practices" to be shared. As gathering best practices never ends, you can still give ideas until December 4!

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација