завршено

VOTE OF THE BUDGET 2017-2018

You've listen to the presentation of the budget lines for next year. Do you approve the budget?

Временска рамка

информации

We are trying a tool for the vote of the budget : OPIN and its application.

You've listen to the presentation of the budget lines for next year. Do you approve the budget? 

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

VOTE OF AEGEE BUDGET 2017-2018

You've listen to the presentation of the budget lines for next year. Do you approve the budget?

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација