завршено

Umfrage Test 1

Hier testen wir die Funktion Umfrage

Временска рамка

информации

q

Контакт за прашања

q

q

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Abstimmungsphase

Führe Umfragen durch und diskutiere diese.

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација
Feedback