Coalition of Youth Organisations SEGA

Prilep, Σλαβομακεδονία

αρχειοθετημένα

Реновирање на Булеварот Гоце Делчев

Реновирање и обновување на Булеварот Гоце Делчев, со тоа што ќе се отстрани паркинг просторот, ќе се прошири улицата, ќе се направи соодветно место за пешаци и велосипедска патека