завршен

Ideas on a Map: Change your city!

we want to change the schoolyard. Propose your ideas of where to build what!

Временска рамка

информации

we want to change the schoolyard. Propose your ideas of where to build what!

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

vote: which idea should we build

rate the ideas to decide what to build

0 0 0

Tree of ideas

Comune di Leverano 04 Ноември 2019
0 0 0

Bike parking

moritzritter 20 Јуни 2018
2 0 2

Playing ground

boe 18 Јануари 2018
1 1 0

Hot Chocolate

NJF_de 24 Март 2017
0 0 1

Hot Chocolate

NJF_de 24 Март 2017
0 0 1

CCTV cameras

karolito 27 Февруари 2017
1 1 2

hipster tent

unematinee 15 Февруари 2017
2 0 0

benches

Sabine.Julia 14 Февруари 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација