завршено

School politics for everyone!

How can we get more students involved in school politics?

Временска рамка

информации

We want more students to be involved in school politics to create a just school system for everyone!

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

How can we get more students involved in school politics?

BRAINSTORM with us to find new ideas!

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација