beendet

Спортски и културни активности

Планираме организирање на голема 10 километарски маратон во градот Штип. Станува збор за настан предвиден за млади со цел да се промовира важноста на физичката активност. Ве очекуваме со ваши идеи и…

Zeitleiste

Information

Маратонот „Чекор со младите“ е предвиден да се одржи на 30.04.2023 со почеток од 8 часот. Секој од учесниците при онлајн регистрацијатаа сноси партиципација од 400 денара. Во тој дел од партиципацијата влегуваат и маички, беџови и се одвојуваат мал дел за главната награда. За првите 3-ца најбрзи млади тркачи е предвидено паричен надоместок како награда за нивната активност и спортски дух.

Kontakt für Rückfragen

Баже Коцев

E-Mail-Adresse

Die Initiator*innen haben noch keine Informationen zu den erwarteten Ergebnissen des Projekts bereit gestellt.

andere Projekte dieser Organisation