завършен

Спортски и културни активности

Планираме организирање на голема 10 километарски маратон во градот Штип. Станува збор за настан предвиден за млади со цел да се промовира важноста на физичката активност. Ве очекуваме со ваши идеи и…

Времева линия

информация

Маратонот „Чекор со младите“ е предвиден да се одржи на 30.04.2023 со почеток од 8 часот. Секој од учесниците при онлајн регистрацијатаа сноси партиципација од 400 денара. Во тој дел од партиципацијата влегуваат и маички, беџови и се одвојуваат мал дел за главната награда. За првите 3-ца најбрзи млади тркачи е предвидено паричен надоместок како награда за нивната активност и спортски дух.

Свържи се за въпроси

Баже Коцев

е-поща

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Фаза на рејтинг

Фидбек на вашите идеи и препораки.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация