finished

Спортски и културни активности

Планираме организирање на голема 10 километарски маратон во градот Штип. Станува збор за настан предвиден за млади со цел да се промовира важноста на физичката активност. Ве очекуваме со ваши идеи и…

Timeline

info

Маратонот „Чекор со младите“ е предвиден да се одржи на 30.04.2023 со почеток од 8 часот. Секој од учесниците при онлајн регистрацијатаа сноси партиципација од 400 денара. Во тој дел од партиципацијата влегуваат и маички, беџови и се одвојуваат мал дел за главната награда. За првите 3-ца најбрзи млади тркачи е предвидено паричен надоместок како награда за нивната активност и спортски дух.

Contact for questions

Баже Коцев

Email

The initiator hasn’t provided information on the expected outcome of the project yet.

other projects from this organisation