завршен

Еколошки школски автобус

Да се обезбеди бесплатен превоз на учениците од руралните средини во Општина Ресен

Временска рамка

информации

Целта на овој проект е да се обезбеди бесплатен превоз на сите ученици во Општина Ресен кој живеат во руралните средини (села) а учат во Ресен.

Со овој проект треба да се набави Еколошки автобус кој би се двужел со помош на електрична енергија и истиот нема да ја загадува околината. За полнење на истиот би се користела електрична енергија од фотоволтаични панели.

 

Контакт за прашања

ЗРР ЛАГ ПРЕСПА Ресен

29 ти Новембар бр 55
Ресен

Телефон: +389 078 787878

Е-пошта

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.