dokončano

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во музеј

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во културно - историски објект/музеј за живот на Исламската заедница во Прилеп

Časovnica

informacije

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во културно - историски објект/музеј за живот на Исламската заедница во Прилеп. Може исто да биди објект и за разни културни настани

Pobudnik še ni pripravil informacij o željenih izidih projekta.

drugi projekti te organizacije