dokončano

Тартан патека

Од работилницата за мапирање на потреби на младите која ја одржа здружение ВИКТОРИ се собраа неколку идеи за подобрување на условите на младите на локалната заедница

Časovnica

informacije

Целта на проектот ќе биде да се направи тартан патека во Општина Битола. Младите ќе можат да даваат идеи за локација на истата.

Проектот ќе биде отворен во наредните две недели.

Kontakt za vprašanja

Викторија Брдаровска

7000 Битола

Telefon: 072773999

Elektronska pošta Spletna stran

Pobudnik še ni pripravil informacij o željenih izidih projekta.

drugi projekti te organizacije