dokončano

За зелена Битола

Во овој проект, ќе имаме собир на млади каде што ќе имаат шанса да ги изразат своите ставови и мислења во врска со зеленилото на Битола.

Časovnica

informacije

Целта на овој проект е младите слободно преку работилница да ги изразат своите ставови и мислења во врска со проеблеми и замерки што би имале со зеленилото односно битолската природа.

Kontakt za vprašanja

Ивана Атанасовска

Белградска 27

Telefon: 075 602 223

Elektronska pošta Spletna stran

Pobudnik še ni pripravil informacij o željenih izidih projekta.

drugi projekti te organizacije