завршен

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во музеј

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во културно - историски објект/музеј за живот на Исламската заедница во Прилеп

Временска рамка

информации

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во културно - историски објект/музеј за живот на Исламската заедница во Прилеп. Може исто да биди објект и за разни културни настани

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Реновирање на Прилепската Чарши Џамија и претворање во музеј

/

0 0 1

Замена

Koneski 05 Октомври 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација