dokončano

Кино и театар

Еден од предлозите кои се собираа во текот на спроведувањето на Онлајн Фокус групи со млади, беше дека младите од Општина Прилеп имаат потреба од кино и театар

Časovnica

informacije

Младите сметаат дека треба да се зголеми бројот на културни настани со цел да се збогати културниот живот во општина Прилеп.

Киното и театарот имаат најголемо влијание во современиот живот, а воедно се и форма на уметност, покрај литературата, играта, сликарството и музиката. Киното и театарот се комбинација на технологија, бизнис, забава и естетика и сите тие имаат важна улога во светот на младите.

Kontakt za vprašanja

Мариче Тренеска

Elektronska pošta Spletna stran

Hvala za udeležbo!

Ta projekt je že zaključen. Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovali na projektu!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Pobudnik še ni pripravil informacij o željenih izidih projekta.

drugi projekti te organizacije