завършен

Transforming Memories, Reviving style

Нашиот проект за Second hand graduation clothes има за цел да им даде нов живот на оние фустани и одела кои не потсетуваат на убави времиња. Ајде да го намалиме конзумеризмот и модата да ги исполнув…

Времева линия

информация

Нашиот проект има за цел да ја направи матурската вечер посебна на секој со тоа што ќе му/и се даде шанса да облечат прекрасни фустани и одела. Со нашиот проект, ти можеш да ја донираш твојата матурска облека и да направиш разлика во нечиј друг живот. Придружи ни се да рашириме радоста.

Свържи се за въпроси

Емина Токовиќ

Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация