завършен

Затворен базен во Прилеп

Од работлницата за мапирање на потреби на младите која ја одржа СЕГА се собраа неклоку идеи за подобрување на условите за живот. Една од идеите е затворен базен локалната зедница

Времева линия

информация

Целта на проектот ќе биде да се отвпоре базен затворен во Општина Прилеп. Младите ќе можат да даваат идеи за локација на базенот и плус услуги кои би ги нудел истиот. 

Во наредните две недели младите ќе можат да даваат идеи 

Свържи се за въпроси

Marice Treneska

Цар Самоил 18

Телефон: +38970308746

е-поща Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Rating phase

Get quantative feeback by rating the collected ideas.

Няма намерени предложения

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация