завършен

Реставрација на Старата Турска Бања

Предлог идеја за реставрација на Старата Турска Бања и нејзино претворање во кулутрно-уметнички објект или музеј

Времева линия

информация

Предлог идеја за реставрација на Старата Турска Бања и нејзино претворање во кулутрно-уметнички објект или музеј. Турската Бања можи да стане место каде што ќе се одржуваат културни настани (концерти, изложби, поетски читања) ако се врати и задржи стариот сјај на објектот со Исламска архитектура

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Реставрација на Старата Турска Бања

/

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация