завършен

Затворен базен во Прилеп

Од работилницата за мапирање на потребите на младите која ја одржа Младински Совет- Прилеп се собраа неколку идеи за подобрување на условите за живот во локалната заедница, една од идеите е изградба…

Времева линия

информация

Целта ќе биде да се отвори Затворен базен во Прилеп. Младите ќе можат да даваат идеи за локација и за услуги кои што би ги нудел базенот.

Свържи се за въпроси

Marija Tashkoska

Kire Risteski 11a - Prilep

Телефон: +38975508804

е-поща Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Collect phase

Add new ideas and comment them.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация