завършен

Зголемување на бројот на велосипедски патеки во Прилеп

Од работилницата за мапирање на потребите на младите која ја одржа Младински Совет- Прилеп се собраа неколку идеи за подобрување на условите за живот во локалната заедница, една од идеите е зголемув…

Времева линия

информация

Целта ќе биде да се зголеми бројот на велосипедски патеки во Прилеп. Младите ќе можат да даваат идеи за локации каде имаат потреба од велосипедски патеки.

Свържи се за въпроси

Marija Tashkoska

Kire Risteski 11a - Prilep

Телефон: +38975508804

е-поща Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Collect phase

Add new ideas and comment them.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация