завършен

Отварање на Картинг Центар за млади и деца во Прилеп

За збогатување на спортскиот живот на младите тие се изјаснија со нова иницијатива на ОПИН и тоа отварање на Картинг центар и патека.

Времева линия

информация

За збогатување на спортскиот живот на младите тие се изјаснија со нова иницијатива на ОПИН и тоа отварање на Картинг центар и патека во близина на градот.

Картинг центарот би нудел различни услуги за деца и млади а со отватањето би привлекол и голем број на туристи од цела Македонија.

Во очекување на вашите предлози!

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Гласање за оваа иницијатива

Гласајте за оваа иницијатива од младите да биде реализирана.

0 0 0

Пеинт бол клуб

Koneski 05 Октомври 2017
0 0 0

Мото Клуб

Koneski 05 Октомври 2017
1 0 0

Локација

Koneski 05 Октомври 2017
1 0 0

Superr idea!!

Antonio 05 Октомври 2017
1 0 0

Super

Stefan 05 Октомври 2017
1 0 0

Lajk

ivko00 05 Октомври 2017
1 0 0

Odlichna idea

ednodete1 04 Октомври 2017
0 0 0

локација

gocejovanoski1973 04 Октомври 2017
0 0 0

SUPER IDEA!!!

gocejovanoski1973 04 Октомври 2017
0 0 0

Картинг

leosedloski 27 Септември 2017
0 0 0

mi se dopajga

bokser 26 Септември 2017
1 0 0

karting

filip123 26 Септември 2017
1 0 0

Mi se dopajga

GoceeS12 26 Септември 2017
0 0 4

mi se dopajga

bokser 26 Септември 2017
0 0 0

Добра идеја

Abdula.J 26 Септември 2017

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация