завършен

Хуманитарни музички настани во училиштето

По одржаната работилница со група млади што се одржа во Скопје ,се собраа неколку идеи и од страна на младите се укажа потребата за нивно партиципирање во хуманитарни натани во рамките на самото уч…

Времева линия

информация

Настани во кои самите средношколци ќе можат да организираат протолколи,место,датум, време и учесници на самиот настан.

Хуманитарниот аспкт ке биде застапен во секоја форма  и облик на делување.

Социјалниот аспек на дружба, комуникација и подобро запознавање е клучна алка во реализирањето на настанот

Свържи се за въпроси

Маја Стојаноска

Телефон: 078366324

е-поща

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Хуманитарни музички настани во училиштето

Преку демократско гласање се постави оваа идеа како клучна во кохезирање на социјалниот аспект-дружење на младите и хуманитарниот аспект -да се помогне,да се биде хуман

Няма намерени предложения

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация