завършен

Патеки за трчање во Прилеп

Од работилницата за мапирање на потребите на младите која ја одржа Младински Совет- Прилеп се собраа неколку идеи за подобрување на условите за живот во локалната заедница, една од идеите е изградба…

Времева линия

информация

Целта ќе биде да се изградат Патеки за трчање во Прилеп. Младите ќе можат да даваат идеи и предлози за локациите на овие патеки.

Свържи се за въпроси

Marija Tashkoska

Kire Risteski 11a - Prilep

Телефон: +38975508804

е-поща Уеб страница

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Collect phase

Add new ideas and comment them.

0 0 0

Lokacija

Andrej Dejanoski 13 Септември 2022
0 0 0

lokacija

Angela N 13 Септември 2022
0 0 0

Lokacija

Romeo Bogoevski 13 Септември 2022
0 0 0

.

Anamarijaa 13 Септември 2022

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация