завършен

Идеи за подигнување на еколошката свест кај младите од Источен регион

Еколошката свест кај младите е на се пониско ниво. Предложете ваши идеи за подобрување на ситуацијата.

Времева линия

информация

Целта на овој проект е спроведување на активности кои ќе помогнат во подигање на еколошката свест кај младите од Источен регион.

 

Свържи се за въпроси

Стефанија Јакимовска

Благодаря за участието!

Този проект вече е приключил. Благодаря много на всички за участието в проекта!

Фаза на рангирање

Добиј квантитативни повратни информации преку рангирање на собраните идеи.

Инициаторът все още не е предоставил информация за очаквания резултат от проекта.

други проекти от тази организация